A giant staircase tops the new Red Cross Volunteer House in Copenhagen, designed by architecture studio COBE to double as a public meeting place.

swpHkBq6nGo - COBE's extension to Danish Red Cross headquarters has "urban living room" on its roof

zqEjJppTuu8 - COBE's extension to Danish Red Cross headquarters has "urban living room" on its roof

KUy0Hb1mAis - COBE's extension to Danish Red Cross headquarters has "urban living room" on its roof

8hZQCTnSc7w - COBE's extension to Danish Red Cross headquarters has "urban living room" on its roof

QKwWP 57lxk - COBE's extension to Danish Red Cross headquarters has "urban living room" on its roof

PctMSEhXu w - COBE's extension to Danish Red Cross headquarters has "urban living room" on its roof

RtJkRe4orBc - COBE's extension to Danish Red Cross headquarters has "urban living room" on its roof

NbvxmesWlCg - COBE's extension to Danish Red Cross headquarters has "urban living room" on its roof

qsz04PH4Eag - COBE's extension to Danish Red Cross headquarters has "urban living room" on its roof