Treehouse is a sloping block of co-living apartments with a tree-filled atrium

Architecture studio Bo-Daa has designed Treehouse, a co-living complex in Seoul that is a stack of micro-apartments surrounding a planted atrium in a triangular concrete block.

Treehouse is a sloping block of co-living apartments with a tree-filled atrium

Treehouse is a sloping block of co-living apartments with a tree-filled atrium

Treehouse is a sloping block of co-living apartments with a tree-filled atrium

Treehouse is a sloping block of co-living apartments with a tree-filled atrium

Treehouse is a sloping block of co-living apartments with a tree-filled atrium

Treehouse is a sloping block of co-living apartments with a tree-filled atrium

Treehouse is a sloping block of co-living apartments with a tree-filled atrium

Treehouse is a sloping block of co-living apartments with a tree-filled atrium